Welkom

Welkom bij SCAL Medische Diagnostiek. Ruim 50 jaar verrichten wij medisch diagnostisch onderzoek op verzoek van huisartsen en andere verwijzers in de regio Leiden. 
 Als patiënt kunt u voor verschillende onderzoeken dichtbij uw huis terecht. De diagnoses worden snel geleverd en zijn van hoge kwaliteit. 

Heeft u een vraag? Bel ons gerust op 071 - 516 00 20, of stel uw vraag per e-mail.

Bekijk hier de actuele openingstijden van onze afnamelocaties. Een aantal locaties hebben gewijzigde openingstijden in de zomer (4 juli t/m 2 september). 

75+ rijbewijskeuringen

Vanaf uw vijfenzeventigste levensjaar dient u zich bij elke vernieuwing van uw rijbewijs te laten keuren. Uit de keuring wordt bepaald of u veilig en verantwoord aan het verkeer kunt deelnemen.

SCAL Medische Diagnostiek verzorgt een onafhankelijke keuring volgens de eisen van het CBR. 

Voor meer informatie klik hier.
Bron afbeelding.

 

Diagnostiek dichtbij

SCAL Medische Diagnostiek voert functie- en beeldvormend onderzoek uit op de ruim 20 SCAL-locaties in de regio Leiden, Duin- en Bollenstreek en Alphen aan den Rijn. 
 
Voor bloedafname kunt u bij al onze locaties terecht, zonder afspraak.

Bekijk nu de adressen en actuele openingstijden van al onze locaties. Een aantal openingstijden zijn gewijzigd tijdens de zomer (4 juli t/m 2 september). 
 

Bent u niet in staat naar één van onze locaties te komen? Op aanvraag van uw huisarts komen wij bij u op huisbezoek. 

 

Heeft u suikerziekte?

Bij patiënten met suikerziekte (Diabetes Mellitus) kunnen afwijkingen optreden aan de bloedvaten van het netvlies. Dit kan leiden tot gezichtsklachten en het kan zorgen voor blijvende schade aan het netvlies. Om dit te voorkomen is het belangrijk deze afwijkingen tijdig te ontdekken. Dit doen wij door een fundusonderzoek.

Meer informatie over het fundusonderzoek vindt u hier.

Voor de uitvoering van het fundusonderzoek hebben wij geen wachttijden. U kunt vrijwel direct bij ons terecht!

25-07-'16 Reden voor aangepaste openingstijde...

Tijdens de reguliere vakantieperiodes worden onze servicelocaties minder druk bezocht. Natuurlijk gaan onze medewerkers ook met ve...

20-07-'16 Obesitas verkort levensduur

Overgewicht verlaagt de levensverwachting met minimaal een jaar. Dit kan oplopen tot tien jaar bij ernstige zwaarlijvigheid. Dat b...

18-07-'16 Je huid checken kan je leven redden...

Bijna 65 procent van de Nederlanders checkt de huid zelf niet vaak genoeg op verdachte plekjes. Ruim een op de vijf heeft bovendie...

15-07-'16 Zikavirus bij 60 reizigers vastgest...

In Nederland is sinds begin dit jaar bij zestig mensen het zikavirus vastgesteld, van wie "een klein aantal'' zwangere vrouwen. Vo...
en Kilometers
Postcode:
Dienst: